Når Ford til efteråret lancerer den nye Fiesta, er der samtidig europapremiere på et helt nyt samarbejde med B&O Play. Ford har været igennem en fornyelsesproces for brandet, og har blandt andet med luksusudstyrede biler under mærket Vignale, fået ændret opfattelsen af, hvad en Ford er, og tiden er nu inde til at tage et nyt skridt på den rejse.

Nye undersøgelser viser, at lyden og musikanlægget i bilerne spiller en stadig større rolle, når forbrugerne skal købe ny bil. Det gælder for alle målgrupper, og især for de yngre bilkøbere, der bor i byområder. Set i det lys giver det god mening, at Ford lægger ud med at tilbyde B&O Play anlæggene i den nye Fiesta, der lanceres efter sommerferien.

Lydingeniørerne hos B&O Play har arbejdet intensivt med at skabe den helt rigtige lydoplevelse. De lyttede og testede musikken fra mere end 5000 numre, inden de var tilfredse med lyden fra det 675 watt kraftige audiosystem, som skal kunne gengive den bedste lydoplevelse uanset om man afspiller klassisk musik, rock eller hiphop. Og ved præsentationen af samarbejdet fik pressen mulighed for at lytte til lydanlægget i den nye Ford Fiesta Vignale. Udover at selve bilen så ud til at være særdeles vellykket og lækkert udstyret for en bil i den klasse, så var lyden fra B&O Plays anlæg i absolut topklasse. Som fører eller passager i bilen er der ingen tvivl om, at hvis man sætter pris på optimale lydoplevelser, så er dette anlæg en god løsning til en fornuftig pris (merprisen er ikke lagt fast endnu, men forventes at blive under 10.000 kr.).

Samarbejdet mellem Ford og B&O Play er et partnerskab, der kommer til at præge Fords lydsystemer i mange år fremover. De to parter har således indgået en mangeårig aftale, hvor de giver hinanden eksklusivitet på samarbejdet, hvilket betyder at B&O Play kommer ud og opnår et stærkere kendskab hos forbrugerne på alle Fords markeder. Og Ford får fordelen af, at B&O koncernens unge, hippe audiobrand, bidrager til at forstærke indtrykket af Ford, som et moderne, smart bilmærke, hvor luksusoplevelser og kvalitet bliver prioriteret højt, når bilerne designes og konstrueres. Derfor vil B&O Plays lydsystemer også finde vej til Fords større modeller, når de skal fornys i løbet af de kommende år.