Bristol var et kendt navn under de to store verdenskrige, hvor man producerede flyvemaskiner til det britiske luftvåben og på sit højeste beskæftigede mere end 50.000 ansatte. Efter Anden Verdenskrig begyndte man også at producere nogle af de fineste engelske håndbyggede biler. Entusiasterne elskede de kostbare Bristol-biler for deres eksklusivitet og historie, men ikke for deres teknologiske udvikling, og i 2012 lukkede fabrikken og sendte de sidste (meget gamle) 22 medarbejdere på porten.

Takket være en indisk forretningsmand kører Bristol Cars nu igen og har præsenteret deres første nye model i 10 år, den topløse Bristol Bullet. Den håndbyggede roadster er beklædt med et karrosseri af kulfiber, hvor de karakteristiske finner på bagskærmene, den firkantede frontgrill og andre designdetaljer er videreført fra mærkets historiske modeller. Bullet-navnet referer i øvrigt til en særlig hurtig Bristol-propelmaskine fra Første Verdenskrig, og med 3,8-sekunder fra 0-100 km/t og en topfart på 250 km/t er den firehjulede udgave nu heller ingen langsom flyver.

Bristol Bullet er udstyret med en 4,8-liters V8-motor fra BMW, og det håndsyede interiør byder blandt andet på en touch-skærm, som kan forbindes med din smartphone via en særlig Bristol-app, mens en særlig ‘concierge’-knap sætter dig i direkte forbindelse med en medarbejder hos Bristols eneste showroom i Kensington. Der vil kun blive produceret 70 eksemplarer af den nye Bristol , som dermed hylder 70-året for mærkets grundlæggelse, og fabrikken har desuden meddelt, at den næste Bristol vil blive en elektrisk bil. Prisen? Omkring 250.000 engelske pund, svarende til knap 2,2 millioner danske kroner plus afgifter.