Du vil næppe savne kræfter bag rattet af en Audi, som hedder RS til efternavn. Men skulle behovet for at få rystet dine indre organer sammen i ny og næ og fragte familien afsted med 300 kilometer i timen alligevel opstå, er Audi som altid klar med hjælpen.

Tyskerne har trimmet deres brutale RS 6 og RS 7, så du fremover kan vise en Porsche 911, hvordan en Audi ser ud bagfra. Begge modeller er i forvejen beriget med en fireliters V8-biturbomotor med pæne 560 hestekræfter. Takket være Performance-kittet skrues effekten nu op til hele 605 hestekræfter, hvilket sænker 0-100-tiden til 3,7 sekunder, og det må ungerne på bagsædet (men måske ikke hunden i bagagerummet) da synes er skægt.

Med vanlig tysk præcision gælder præstationerne både for den praktiske RS 6 Avant og den elegantere RS 7 Sportback. Du skal bare vælge formen, med andre ord. Du kan desuden tilkøbe den såkaldte dynamiske pakke, hvor tophastigheden øges fra 250 til 280 kilometer i timen i RS 6 Avant, mens RS 7 Sportback når hele 305 km/t. Firehjulstræk er ganske naturligt, og Performance-modellerne har desuden 21-tommersfælge og en 20 mm lavere undervogn, ligesom du kan bestille bilen med kulfiberkeramiske bremser.

Priserne er stadig ukendte, men de bliver næppe billigere end de almindelige udgaver, så vi skyder på 2,3 mio. kr. inklusive afgifter for en RS 6 Avant Performance og 2,4 mio. kr. for RS 7 Sportback Performance.