Hvis man har titel af agent, er der ikke længere nogen tvivl om, hvilken speedbåd, man skal have liggende i marinaen.

Aston Martins designere har nemlig sammen med den hollandske designfirma Quintessence Yachts fået lov at give deres fortolkning af en kraftfuld båd, som både kan udfordre bølgerne og samtidig være havnens mest stilfulde gæst. Det er lykkedes fortrinligt med Aston Martin AM 37, som ligesom agenten er konstrueret i Storbritannien, men naturligvis hører bedst hjemme i Monacos marina. Kombinationen af det mørkegrønne skrog og fine dæk af teaktræ smukt pakket ind i elegante linjer gjorde den luksuriøse speedbåd med det kendte navn til en af stjernerne på Monaco Yacht Show, hvor den blev præsenteret.

Den er naturligvis hurtig. Dette takket være to udenbords motorer med op til 570 hestekræfter per styk, hvilket sender dig henover bølgerne med 50 knob. Interiøret er som at sætte sig bag rattet i en af Aston Martins seneste sportsvogne. Her er læder med fine stiklinger overalt (selv på speederen, som til forskel fra bilen styres med hånden), en stor touch-skærm – og ikke mindst en knap, som på bedste James Bond-vis får bagdækket til at løfte sig, hvorefter et cover kommer til syne og lægger sig på plads henover cockpittet som afskærmning for sol, vand eller vind.

En overnatning klares også, eftersom der under dæk er både køkken, siddepladser og en seng med plads til to. Ligesom resten af båden er interiøret også designet, så det giver associationer til Aston Martins eftertragtede sportsvogne – det vil sige lakeret træ, læder og en uovertruffen kvalitet og finish.